Nailartshirley.jouwweb.nl
Home » geteste nagellak.

geteste nagellak.

hoi! sinds kort test ik nagellakjes op de kwaliteit en mooiheid etc. Je zult hier steeds nieuwe dingen tegen komen. Heb je zelf nog een idee van nagellak die ik moet testen? Laat een berichtje achter.
Liefs Shirley.

 

 

Holografic nagellak essence- wit. 04 prism@tic white. speciale editie.

 

 

 

Deze nagellak van essence kost  €1,79. Het is een hele mooie kleur als je hem
op hebt, mooier als op de foto. Deze nagellak is te koop bij de Kruidvat. Deze
nagellak dekt alleen wel minder goed, je moet 2 keer over je nagel heen wil je
hem mooi hebben. Ook droogt deze best langzaam en moet je lang wachten. Het is ook verstandig om er topcoat op te doen, dan blijft het langer zitten. Maar je nagels worden er wel mooi van! En hij geeft meerdere kleuren,  een beetje wit met blauwachtig. Het is zeker
een aanrader!

 

Miss sporty nr 34 goud.

 

Deze nagellak kost €1,99. Het is een hele mooie kleur en ook het potje is heel leuk. Het dekt ook heel goed maar voor een leuker effect kun je beter 2 lagen doen. Ook blijft deze nagellak lang zitten. Deze nagellak is ook een aanrader voor feesten want het geeft een feestelijk effect. Over deze nagellak valt niet echt iets negatiefs te zeggen. Een aanrader dus!

 

Essence 56- got a secret.

 

Deze nagellak is een hele mooie dekkende kleur. Het is ook niet een opvallende kleur dus heel handig als je je nagels wilt lakken maar niet te veel wilt opvallen. Ik heb hier 2 laagjes gebruikt want dat geeft een mooier effect. Het blijft een hele poos zitten als je er ook topcoat overheen doet. Zonder topcoat blijft het opzich ook best lang zitten. Ik vind dit een echte aanrader.

 

 

essence 50's Girls reloaded. 01- Ahoy!  Speciale editie.

Deze nagellak is erg aantrekkelijk. Als je het potje ziet trekt het je gewoon heel erg aan. Hij is €1,79. Ik heb er 2 kleuren van ik heb ook nummer 03- I'm a marine girl dat is een beetje donkerblauw. Deze witte nagellak dekt na 1 laagje al heel erg goed. Maar 2 laagjes zijn natuurlijk mooier. Deze nagellak droogt ook heel snel en is gewoon heel goed! Ik zelf heb nog nooit zo'n goeie witte nagellak gehad. Het is wel een speciale editie en is bij de kruidvat niet lang verkrijgbaar. Hij is er in 5 verschillende kleuren en zijn verkrijgbaar tot eind juli. Dit is ook echt een aanrader!

 

essence colour & go.    36- enchanted fairy.

 

 

Het is een lichtpaarsachtige kleur. Bij 1 laagje dekt hij wel al mooi met een beetje glans. Bij 2 laagjes word de glans al wat minder maar is het niet echt doorschijnend. Ik heb hier 2 lagen op. Het is een mooie kleur. Ook blijft het lang zitten. Er zit jammer genoeg (zoals bij elke essence colour & go) maar 5 ml in.Het beste kun je er natuurlijk wel topcoat overheen doen. Ook deze vind ik een aanrader!

 

 

La femme - rood.

Vandaag heb ik mijn allereerste nagellakje weer even getest. Het is een rode van La femme. Ze zijn verkrijgbaar bij de op=op. 1 voor €1.99 en 3 voor €5,-. Het is wel een mooie dekkende kleur en het kwastje is ook wel erg fijn. Het potje is op de foto niet meer zo mooi omdat het al een oude is. Deze kleur droogt ook best snel. Alleen je moet het potje wel goed aandraaien want deze drogen best snel uit. Deze nagellak is van goeie kwaliteit.

 

 

Maybelline. Smoky violet, nr 170.

 

 

 

Het is een mooie, goed dekkende kleur. Alleen op de foto lijkt het minder mooi als dat het is. Je moet wel 2 laagjes aanbrengen. Er zit 12 ml in. Er staat dat het 7 dagen blijft zitten, ik weet alleen niet of dat klopt. Je moet deze wel erg goed laten drogen! Ik kan hier verder nog niet veel over zeggen.