Nailartshirley.jouwweb.nl
Home » foto's

foto's

Hier zie je foto's van mijn nail arts.  Ik kan natuurlijk veel meer! Maar ik heb niet alles op de foto gezet. Heb je vragen over wat ik wel en niet kan? Laat even een berichtje achter!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

valentijn Hier heb ik 1 voorbeeld van mijn valentijns nagels.

valentijn 2 Hier zie je de lipjes wat beter. Deze zijn met valentijn heel erg gewilt.

 

valentijn 3 Hier zie je hem wat beter.

 

roze met strepenDit was een van mijn eerste. Het is niet te druk en ook niet zo moeilijk maar toch wel heel erg leuk! Heel veel mensen hebben hiernaar gevraagd.

roze met strepen 2 Hier zie je ze nog een keer maar dan andersom.

 

 

stipjes Hier heb ik stipjes gemaakt. Zelf vind ik ze eigenlijk een beetje te druk maar voor een feest is het wel heel leuk en je valt heel erg op! Met feesten is hier heel erg veel vraag naar.

 

Hier is héél veel vraag naar. Deze is bij heel veel mensen heel erg populair. Het is een soort van luipaard printje. Natuurlijk kan ik alle printjes wel maken. Van zebra tot een koe en noem maar op. 

 

pinguin Hier zie je pinguins. Je kunt ze op verschillende manieren krijgen. Zelf vind ik deze wel schattig.

inspiratie Hier heb ik meegedaan aan een wedstrijd.  De opdracht was inspiratie van een plaatje halen.  Zoiets kan ik natuurlijk ook. Wil je dat ik ergens inspiratie vandaan haal? Of had je zelf al iets in gedachten? En wil je dat dan op je nagels? Het kan allemaal.

katjes Dit zijn katjes. Je kunt katjes op verschillende manieren krijgen. Met een langere staart, grotere ogen, zonder een neus...  het kan allemaal.

 1 kleurJe kunt natuurlijk ook gewoon voor 1 kleur kiezen.

 

Deze is een beetje erg groot geworden. Deze nagels kun je in verschillende kleuren krijgen. Je kunt de zwarte lijnen dikker maar ook dunner krijgen, het is net wat je zelf wilt.

 

kerstmannetjes Dit zijn kerstmannetjes. Je kunt ze met baard, maar ook zonder baard krijgen. Deze zijn heel erg leuk voor kerst.

 

zuurstok Dit is ook erg leuk voor kerst. Het is een soort van zuurstok.  Je kunt het natuurlijk ook weer in andere kleuren krijgen.

 

 

 

 

 

 

 

deze is erg wazig... sorry daarvoor!

 

 deze heeft mylou bij mij gemaakt en ik vond ze erg leuk.

 

 

 

Er komen natuurlijk nog veel meer bij, maar nu zie je... dit voor € 2,50 is echt niet duur.